7/7/09

Στην Ελλάδα η γυμναστική των αστροναυτών.

Καθισμένοι αναπαυτικά, οι επώνυμοι αδυνατίζουν όπως οι αστροναύτες και οι πιλότοι της F1 noios θα φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια, όταν η αμφιλεγόμενη μέθοδος της λιποα­ναρρόφησης έκανε την είσοδό της στα «σα­λόνια της υψηλής κοινωνίας», ότι θα ήταν θέμα χρόνου να αντικατασταθεί από έναν νέο, ακόμα πιο εξελιγμένο, τρόπο αδυνατί­σματος και γύμνασης που ακούει στο όνομα «Hypoxi». Αυ­τή είναι η νέα τάση στη γυμναστική και στο αδυνάτισμα που μέχρι πρότινος γνώριζαν μόνο οι πιλότοι της F1, των πολεμι­κών αεροσκαφών, αλλά και αθλητές που ζητούσαν γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Μαζί τους και τα μέλη του σταρ σίστεμ που αναζητούσαν νέες μεθόδους για να παρα­μείνουν σε άψογη φυσική κατάσταση, με κοιλιακούς «six pack», ή επί το ελληνικότερο να μεταμορφώνουν την κοιλιά τους σε «φέτες», λίγο πριν περιφέρουν τα κορμιά τους στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου και όχι μόνο.
Την ίδια στιγμή, οι γυναίκες έβρισκαν στο «Hypoxi» έναν ορκισμένο εχθρό της κυτταρίτιδας που, εκτός από τη σύσφιγξη την οποία επιτύγχανε, εξαφάνιζε ταυτόχρονα τις αντιαισθητι­κές ραγάδες με συνοπτικές διαδικασίες. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να καθίσεις αναπαυτικά σε ένα από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, όπως αυτό που έφερε αποκλειστικά στην Ελλά­δα ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Βαμβούκης, και να «σωληνο-ποιηθείς» αφήνοντας 400 μικροκυψέλες να «ρουφήξουν» και να πιέσουν το κορμί σου διαλύοντας με αυτό τον τρόπο τις λιπώδεις περιοχές του σώματός σου.
Δύο μεγάλα δωμάτια, κατάλληλα διαμορφωμένα για άνδρες και για γυναίκες, και μια σειρά υπερσύγχρονα μηχανήματα υπόσχονται... κουβάδες ιδρώτα, χωρίς ο αθλούμενος να κου­νήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι. Το επιθυμητό αποτέλε­σμα επιτυγχάνεται μέσω της αιμάτωσης σε εστιασμένες πε­ριοχές συσσώρευσης λίπους, μέσω θετικής και αρνητικής πίε­σης που ασκείται στην περιοχή από μικροκυψέλες. Αυτές βρί­σκονται στην ειδική φόρμα που φοράει ο αθλούμενος, οι οποί­ες, με απλά λόγια, ρουφάνε και πιέζουν το δέρμα. Ο συγκε­κριμένος τρόπος προπόνησης συνδυάζεται και με ένα απλό περπάτημα στον διάδρομο, όπου ο αθλούμενος φορά μια άλ­λη στολή η οποία βοηθά στην ισχυρή σύσφιγξη του δέρματος.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συγκεκριμένη μέθοδος θεω­ρείται το μέλλον στον χώρο των γυμναστηρίων.




Εάν μετά την αναπαυτική "γυμναστική" σου προσφέρουν και τσιγάρο, αυτό δεν το γνωρίζουμε!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Free Hit Counter